Hur långt hår har du?

Det är viktigt att du bokar rätt behandling så vi får tillräckligt med tid för att uppfylla din önskan. Se guiden här nedan!

Våra behandlingar

Oavsett om du önskar en klassisk herrklippning, en trendig balayage, en peruk eller kanske extensions så har vi en behandling som passar dig. Här är ett urval av det vi erbjuder, för att se hela behandlingsmenyn vänligen klicka på BOKA. Vid frågor är ni alltid välkomna att maila, ringa eller besöka oss. Student? Vi erbjuder 10% på klippning under förmiddagar.

Klippning

Efter konsultation och en härlig hårbottensmassage i vårt avskilda schamponeringsrum klipper vi dig enligt önskemål. Därefter ingår en lättare styling och tips på hur du sköter ditt hår hemma.

Färgning/slingor

Vi konsulterar, och kommer gemensamt fram till vad för typ av färgbehandling du vill göra. Vi erbjuder allt ifrån utväxtfärgning till mer avancerade behandlingar såsom balayage, frihandsslingor eller foilayage. Efteråt ingår en lättare styling.

Quickfix

En snabbare behandling där vi trollar bort utväxten med hjälp av några slingor, eller använder vår nya härliga GLOSS för en lyxig nyansering. Eller varför inte en kombination? Perfekt mellan dina vanliga frisörbesök.

MENY

Klippning kort hår inkl tvätt
635 kr
Klippning inkl tvätt
695 kr
Klippning långt/tjockt/ inkl tvätt
895 kr
Färg/slingbehandling
fr. 1320 kr
Färg/slingbehandling inkl klipp.
fr. 1760 kr
Nyansering
fr. 880 kr
Extensions – konsultation
300 kr
Peruker – Kontakta Ida för mer information

Vi har även fler behandlingar inom:
Färg, Styling, Olaplex, K18, Inpackning mm

Avbokning sker via telefon 0470–15500

Såhär tänker vi...

När du bokar tid hos oss kommer du bli tillfrågad om ditt hårs längd och tjocklek. Det är för att du ska få en mer exakt tid- och prisuppskattning för just ditt hår.

Kort:
Hårets längd är max till öronen.

Mellan:
Hårets längd är mellan öronen och nyckelben.

Långt:
Hårets längd är mellan nyckelben och ovanför byst.

Extra långt:
Hårets längd är är från byst och längre.